Snelheid

Lonbois wint Superstock in 8 Uren Slovakiaring

Het YART Yamaha team met Broc Parkes, Marvin Fritz en Max Neukirchner wonnen de 8 Uur van de Slovakiaring. Ze reden een mooie wedstrijd waarbij ze al snel problemen kregen met de elektronica. Maar dat weerhield hen er niet van om snel en regelmatig te racens, waarbij ze dan ook nog eens heb beste uit de problemen bleven. Een meer dan verdiende zege.

Beste Belg in het klassement was Vincent Lonbois, die met de Viltais Experience Yamaha op de 10de plaats eindigde en de categorie van de Superstock won. Het Belgische Mototech EWC team met Marty Debruyne, Bram Lambrechts en Arnaud De Kimpe zette hun Yamaha op de 18de plaats. Verdienstelijk in een veld van 34 startende teams.