Algemeen

Gust in de bloemetjes gezet voor 40 jaar trouwe dienst

Een bekend gezicht aan het starthekken voor alle motorcross piloten en dat al sinds 40 jaar! Sinds 1984 zorgt Gust Op de Beeck voor het transport, onderhoud en de installatie van het BMB starthekken, zowel voor de nationale, internationale als WK motorcross wedstrijden. En dat in alle weersomstandigheden! Hij krijgt hiervoor de assistentie van zoon Ronny en sinds kort ook van ‘Domi’ Schroyen.

En opmerkelijk, nog nooit heeft het starthekken niet correct gewerkt in tegenstelling tot wat we wel eens zien in andere landen zelfs tijdens WK wedstrijden.

Uiteraard konden we dit jubileum niet zomaar laten voorbijgaan. Voorafgaand aan en tijdens de Motorcross Zijspan GP in Lommel eind juni werd Gus dan ook uitgebreid in de bloemetjes gezet. Hij ontving ondermeer een mooi foto collage en een speciaal op maat ontworpen trofee uit handen van BMB voorzitter, Christian Dejasse.

Opgelet, dit betekent niet het einde van Gust zijn carrière. Zolang zijn gezondheid het toelaat, en hopelijk dus nog talrijke jaren, zal Gust samen met Ronny en Domi zorgen voor de perfecte installatie van het starthekken. Volgende afspraak alvast op de MXGP Lommel!

Partners

Back to top button