Motorcross

De motorcross Trophy 875 in Orp-le-Grand : het internationaal rendez-vous van de oldtimers

De motorcross oldtimer trofee 875 van Orp-le-Grand is ondertussen een klassieker geworden op de BMB sportkalender. Nu zondag 1 september is het weer zover en op de deelnemerslijsten zien we een aantal ex-GP rijders zoals Ken De Dycker, Patrick Caps, Tom Debelder, Dennis Verbruggen enz.

Ook verschillende buitenlandse rijders zoals de Engelsen Brad Anderson, Greg Hanson of de Deen Mikkel Caprani staan in Orp terug achter het starthekken.

Maar in Orp is er niet alleen veel actie op de piste maar ook naast het circuit met de aanwezigheid van talrijke internationale ex-vedetten: Brad Lackey (USA), Marcus Hansson (wereldkampioen MX 500cc in 1994), Richard Hubin, Andre Vromans, Jean-Claude Laquaye en 4-voudig wereldkampioen Harry Everts.

De wedstrijden gaan vanaf 10u30 van start. In de namiddag is er de parade van de kampioenen en daarnaast is er ook nog een gratis toegankelijke expositie met uitzonderlijke oude motorfietsen, de motoren van Georges Jobé, de motor van Brad Lackey, de bekende Honda HRC replica van Andre Malherbe enz.

Zondag dus afspraak op het circuit van de kleine Gete van Orp!

Alle info: AMC Orp-le-Grand | Motocross 31 Août et 1 Septembre 2024

Partners

Back to top button