Supermoto

Kom en ervaar de Superbiker zoals je hem nog nooit hebt gezien!

De Mettet Superbiker wacht op je op 4, 5 en 6 oktober 2024 voor een onvergetelijk weekend vol adrenaline en spanning. Op het programma staan stunt-  en  FMX  met de beste atleten per discipline. Onder de headliners vinden we David Tharan met zijn quad of Alex Porsing, houder van het wereldrecord voor de langste backflip. Nooit eerder gezien! Daarnaast worden er gedurende de drie dagen non-stop Speedway-demonstraties gehouden.

Nieuw concept! De Fan Zone, een zone die speciaal is ontworpen om een verscheidenheid aan activiteiten en entertainment te bieden. Kom kennismaken met de piloten, verzamel handtekeningen en geniet van de stands van de exposanten. Voor een meer verfijnde pauze is er de champagnebar om u een moment van ontspanning te bieden. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je vanaf 18.30 uur blijven feesten op het After Race Festival.

Het hele weekend door kunt u de wheeliesimulator uitproberen op een Ducati Hypermotard of uw kinderen kennis laten maken met het elektrische mini-supermoto-parcoursSpringkastelen zullen er ook zijn om de kleintjes te vermaken.

Om nog maar te zwijgen over de Sudinfo-jogging van de Superbiker die voor zijn tweede editie op vrijdagavond op het circuit zal plaatsvinden. Info en online registratie hier.

De Mettet Superbiker is het niet te missen evenement voor autosportliefhebbers en het hele gezin.

De lijst met ingeschreven rijders voor deze 37ste editie kan je hier nog ontdekken.

Ik wil mijn tickets kopen !

Partners

Back to top button