Motorcross

MXGP of Flanders & MXGP of Flames: save the dates

Recent lanceerde Infront de voorlopige kalender voor het nieuwe MXGP-seizoen!   Daarmee is wel al duidelijk geworden geworden dat MXGP of Flanders In 2025 op 2 en 3 augustus verreden zal worden. 

De Lommelse Grand Prix staat bijgevolg terug geprogrammeerd in het eerste weekend van augustus,  dé originele datum van de Limburgse Grand Prix. 
De datum werd destijds overgenomen  van de Grand Prix van Namur, waarin Eric Geboers de kar trok alvorens hij de organisatie overbracht naar … #Lommelwood.  De gewoonte werd verdergezet tussen 2008 en 2021 – en is dus helemaal terug!

Naast de MXGP-en MX2 wedstrijden staat het EMX125 opnieuw geprogrammeerd, waarin een ijzersterke Belgische lichting aan de start komt.  Denk maar aan Jarne Bervoets, Ian Ampoorter, Maxime Lucas en Douwe Van Mechgelen!

MXGP of Flames

Nu de Motocross of Nations achter de rug is, valt ook het doek over het 2024-seizoen.
Maar geen nood – er zijn nog steeds leuke activiteiten te beleven waarop je kan napraten over het voorbije jaar.   MXGP of Flanders nodigt je immers graag uit op “MXGP of Flames”, op 10 november 2024.

Watte?   Wel – je kan het ook een Sint-Maartensvuur noemen, iets wat in de Limburgse contreien steevast op 10 of 11 november wordt georganiseerd.   Nog steeds niet mee?  Mix een Kerstmarktje, kampvuur en een gezellige avond rond de cross door elkaar – en je hebt de MXGP of Flames!

Het Sint-Maartensvuur werd in het verleden reeds georganiseerd voor medewerkers en “de vrienden van de GP”, maar trekken we graag open voor iedereen in de crosswereld! 

Heb je zin om met je cross-vrienden een pintje, gluhwein of jenevertje te drinken aan een gezellig kampvuur, kom dan op naar het crossterrein van Lommel op 10 november 2024.

Inkom is gratis – de opbrengsten van dranken en catering schenken we aan een goed doel in functie van de Warmste Week.

Info: GP of Flanders

Partners

Back to top button