Motorcross

Welcome to Lommelwood!

Al meer dan 4 decennia is Lommel het complete hart van de mondiale motorcross. Fabrikanten komen naar hier om hun nieuwe motoren op de proef te stellen, ’s werelds beste raceteams hebben zich in de buurt gevestigd en de kampioenen van morgen komen van over de hele wereld naar hier om te leren rijden in het zand. Laat zien dat je trots bent op het mekka van de motorsport, gebruik voor jouw social media posts over MXGP Flanders de hashtag #lommelwood.

Opbouw komt op gang

De spanning stijgt want het grootste mx feest van het jaar nadert nu met rasse schreden. Op en rond het circuit van Lommel zijn de voorbereidingen inmiddels al volop bezig. Elke dag is er een bedrijvigheid van jewelste want een GP motorcross blijft telkens het uit de grond stampen van een kleine, tijdelijk stad. De afgelopen week werd zo bijvoorbeeld gestart met het opzetten van de VIP tent. Ook de bermen rond het parcours werd al onder handen genomen, bomen werden gesnoeid enz…

Pak je korting!

Nog tot en met donderdag 26 juli krijg je 2,5€ korting als je jouw weekend ticket online koopt. Geen 90€ dus maar slechts 87,50€. Juniors van 8 tot en met 13 jaar betalen 30 euro. Wie niet kan komen kijken op zondag of de sfeer wil opsnuiven aan een uitzonderlijk tarief scoort een ticket voor zaterdag. Dan betaal je slechts 40€ voor een 14+ ticket en 15€ voor een junior ticket. Zowel de parking als toegang tot de paddock zijn steeds inbegrepen.

Bestel vandaag nog via https://mxgpflanders.com/tickets/


Partners

Back to top button