Algemeen

De FIM opent haar nieuwe hoofdkwartier

Op 10 oktober 2024 werd het nieuwe hoofdkantoor van de FIM ingehuldigd, gelegen naast het vorige hoofdkantoor in Mies (Zwitserland). De Internationale Motorrijdersfederatie is al bijna dertig jaar gevestigd in de Zwitserse regio Vaud.

FIM voorzitter Jorge Viegas knipte vorige week het lint door in aanwezigheid van vierhonderd hoge gasten. Onder hen de promotors van de FIM Wereldkampioenschappen, legendarische kampioenen – waaronder de ex-Wereldkampioen Giacomo Agostini, de belangrijkste lokale en internationale media, FIM partners en FIM leden.

Voorafgaand aan de officiële opening werden de gasten buiten het nieuwe hoofdkwartier getrakteerd op een show van twee toppers uit de trialsport: 36-voudig wereldkampioen Toni Bou en 10-voudig wereldkampioen Emma Bristow. Zij toonden hun vaardigheden en talent in een boeiend optreden.

Het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van de FIM belichaamt de essentie van het motorrijden en weerspiegelt de waarden en de geest van de sport, evenals de broederschap, samenwerking en communicatie die de gepassioneerde motorrijdersgemeenschap verenigen. De FIM heeft prioriteit gegeven aan milieuvriendelijke bouwmaterialen en heeft gekozen voor koolstofarme, bio-, geo- en hergebruikte materialen die voldoen aan de Zwitserse normen.

BMB voorzitter, Christian Dejasse, vertegenwoordigde onze federatie tijdens deze opening.

Partners

Back to top button