Enduro

ISDE 2024: voorstelling van de nationale teams

‘s Werelds beste enduro-rijders hebben zich verzameld voor de aftrap van de NOCO FIM 6DAYS® in Galicië, Spanje. Meer dan vijfhonderdvijftig deelnemers uit meer dan dertig landen staan klaar om het startpodium in Silleda te betreden voor de achtennegentigste editie van de FIM International Enduro Six Days (ISDE), van 14 tot en met 19 oktober.

De openingsceremonie vond plaats op zaterdag 12 oktober in Santiago de Compostela. De deelnemers, hun familie en vrienden en media uit de hele wereld verzamelden zich voor de kathedraal Praza do Obradoiro om het oudste off-road evenement op de FIM-kalender te vieren.

Na vele droge en stoffige edities van de NOCO FIM 6DAYS® wachten de deelnemers een natte en modderige wedstrijd, met weersvoorspellingen voor de lange termijn die de hele week onstabiele omstandigheden voorspellen.

Om het de rijders dit jaar makkelijker te maken, zullen dag één en twee dezelfde lus bevatten, terwijl dag drie, vier en vijf elke dag een nieuwe lus zullen presenteren, oplopend in moeilijkheidsgraad. Tot slot wordt de wedstrijd op dag zes afgesloten met de Final Cross Test Galicia, vlakbij het NOCO Parc Fermé in Silleda.

Hierbij de foto’s van het Belgische team:

Partners

Back to top button