Welkom op My FMB-BMB, de nieuwe app voor je vergunningsaanvraag !

De BMB, VMBB en FMWB lanceren, in samenwerking met de firma Magelan Software, een nieuwe digitale toepassing voor het indienen van je vergunningsaanvraag 2018. Deze app, My FMB-BMB, kan je installeren op je desktop/laptop en zal weldra ook kunnen geïnstalleerd worden op je tablet/smartphone (Apple en Google Play store). Onderaan vind je de link om de app te downloaden en te installeren.

Opgelet: op dit ogenblik is het enkel mogelijk voor de motorcross rijders, de toerisme rijders/passagiers en de rijders die een trainingsvergunning circuit (snelheid) willen om een vergunning via de nieuwe toepassing My FMB-BMB aan te vragen.  De overige disciplines zullen weldra volgen en dit zal via de BMB, VMBB en FMWB websites worden aangekondigd.

Belangrijk: vooraleer de installatie te starten vragen we je om eerst nog aandachtig de gebruikershandleiding te lezen.

Voor de sportvergunninghouders 2017 is het belangrijk dat je vanaf je de toepassing hebt geopend, klikt op ‘SPORTVERGUNNINGHOUDER 2017’ om je gegevens op te halen. Nadien vervolledig je je inschrijving en vervolg je de vergunningsaanvraagprocedure. Wanneer je na het verlaten van de toepassing (nadat je inschrijving is voltooid), je opnieuw wenst aan te melden om bv. je medische verklaring toe te voegen, klik je op ‘INLOGGEN’ en vul je je gebruikersnaam (je e-mail adres) en het door jou bij je inschrijving gekozen wachtwoord in.

Documenten

Afhankelijk van het type van vergunning zullen een aantal documenten via de toepassing moeten worden toegevoegd. Een overzicht:

  • Vergunninghouders Motorrijden in de Vrije Tijd: er dient geen enkel document te worden toegevoegd (geen kopij identiteitskaart, geen medische verklaring,…). Het systeem zal wel eenmalig bij uw inschrijving een kopij van uw identiteitskaart vragen (tenzij u zich hebt ingeschreven a.h.v. uw elektronische identiteitskaart) maar deze dient u dus niet verplicht toe te voegen om uw vergunningsaanvraag te kunnen afronden.
  • Trainingsvergunningen VMBB: enkel kopij identiteitskaart of inlezen elektronische identiteitskaart (geen medische verklaring voor VMBB rijders)
  • Competitie vergunningen (alle sportdisciplines): kopij identiteitskaart (of inlezen elektronische identiteitskaart) en medische verklaring. Voor minderjarigen komt daarbij nog het attest ouderlijke toelating en voor buitenlanders de riders’ release van hun nationale bond.

De medische verklaring en formulieren voor het medisch onderzoek alsook het attest ouderlijke toelating kunnen via de toepassing worden afgedrukt.

We wensen jullie prettige eindejaarsfeesten en een succesvol seizoen 2018 toe!

 

Link: http://fmb-bmb.magelan.be/

 

vrijdag, december 15, 2017