World Cup EX-bike in Lille wordt uitgesteld

In overleg met MC Lille werd beslist de organisatie van de FIM World Cup EX-bike wedstrijd op de Breugelheide in Lille voorzien 27 en 28 augustus uit te stellen. De club had reeds vele inspanningen geleverd om een mooi evenement te kunnen aanbieden. Het erg laag aantal deelnemers aan de eerste wedstrijden van deze World Cup verantwoordt spijtig genoeg niet de investeringen en de inspanningen die voor een dergelijk internationaal evenement moeten worden gedaan. 

Ook de wedstrijd van het Belgisch kampioenschap die in het kader van deze World Cup voorzien werd, werd van de BMB kalender geschrapt.

Het Belgisch Kampioenschap E-bike zal nu dus uit 4 wedstrijden bestaan waarvan de eerstvolgende voorzien is in Warnant op 7 augustus en de 2 volgende in het weekend van 24 september in Marcinelle en op 25 september in Gilly. 

We lanceren een oproep aan alle E-bikers om zich voor deze wedstrijden in te schrijven zodat de organisatoren hun inspanningen zien beloond worden en we deze mooie en duurzame discpline verder kunnen ontwikkelen in de toekomst.

De club van Lille blijft gemotiveerd om in de toekomst deze wedstrijd alsnog te organiseren.

Raadpleeg de E-bike kalender 2022 en schrijf je in : Kalender Belgisch Kampioenschap E-bike 2022

donderdag, juli 14, 2022